Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις για όλες μας τις υπηρεσίες & οι απαντήσεις από το τιμ της Alizoti Web Solutions.
συχνές ερωτήσεις

Κατασκευή ιστοσελίδων

Συχνές ερωτήσεις στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Γιατί χρειάζομαι μια ιστοσελίδα αφού κάνω την δουλειά μου με άλλους τρόπους;

answer boy
Ζούμε σε μια εποχή που η τεχνολογία υπάρχει παντού και σχεδόν όλοι χρησιμοποιούνε το διαδίκτυο για να ψάξουν και να βρουν αυτό που θέλουν.
Μια ιστοσελίδα είναι μια οικονομική και έξυπνη επένδυση που θα δώσει ώθηση στην επιχείρηση σας, βοηθώντας σας να ανεβάσετε τα έσοδα σας, βρίσκοντας επιπλέον πελάτες αφού μπορούν να σας βρούνε πιο εύκολα από τον απλό τρόπο με κάρτες και τηλέφωνα.

Τι εννοείται με το εξατομικευμένο θέμα;

answer boy
Πιστεύουμε ότι η ιστοσελίδα πρέπει να έχει την δικιά σας σφραγίδα επάνω με ξεχωριστή και εξατομικευμένη σχεδίαση, που θα τραβήξει τον χρήστη και δεν θα τον απωθήσει, βλέποντας κάτι που το έχει δει και αλλού, για αυτό το λόγο δημιουργούμε το θέμα κάθε ιστοσελίδας πάνω στις δικές σας ανάγκες.

Πως γίνεται η προσθήκη περιεχομένου, έρχεστε στο χώρο μας;

answer boy
Ανάλογα με την σχεδίαση και το θέμα της κάθε ιστοσελίδας θα σας ζητηθεί και το ανάλογο υλικό. Μας στέλνεται το υλικό που θέλετε να προσθέσουμε με email και εμείς κάνουμε την ανάλογη επεξεργασία και την προσθήκη στην ιστοσελίδα. Σε περίπτωση που δεν έχετε καθόλου η έχετε λίγο υλικό, θα κάνουμε εμείς τις προσθήκες, σε συνεννόηση πάντα με εσάς.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η κατασκευή μιας ιστοσελίδας;

answer boy

Ο χρόνος για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας διαφέρει ανάλογα με το θέμα της ιστοσελίδας, πόσες σελίδες θα έχει, αν υπάρχει το υλικό (κείμενα – εικόνες) η αν θα γίνει εύρεση και γράψιμο. Συνήθως απαιτούνται γύρω στις 5 – 15 μέρες για την κατασκευή ιστοσελίδων, μαζί με όλες τις τεχνικές δοκιμές και τις δοκιμές SEO.

Τι περιλαμβάνει η επιπλέον γλώσσα; Είναι πλήρως μεταφρασμένη η ιστοσελίδα;

answer boy
Κάνουμε σύνδεση και εγκατάσταση του πρόσθετου μετάφρασης ιστοσελίδας και μεταφράζουμε δωρεάν τα μενού. Δημιουργούμε τις επιπλέον σελίδες στην κάθε τους γλώσσα και αν έχετε έτοιμες τις μεταφράσεις τις περνάμε εμείς.

Κατασκευή eshop

Συχνές ερωτήσεις στην κατασκευή eshop.

Γιατί χρειάζομαι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αφού πουλάω από το φυσικό μου κατάστημα;

answer guy
Έχοντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να ανεβάσετε άμεσα τις πωλήσεις σας αφού θα σας βρίσκουν πιο εύκολα και πολλοί περισσότεροι πελάτες, επειδή δεν μένουν όλοι κοντά στο φυσικό σας κατάστημα. Με την λειτουργία του eshop μπορείτε να πουλάτε σε οποιοδήποτε μέρος θέλετε, εύκολα και γρήγορα.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος;

answer guy
Ο χρόνος κατασκευής δεν είναι στάνταρ και έχει πολλούς παραμέτρους που διαφοροποιούνε το χρόνο κατασκευής του ηλεκτρονικού καταστήματος (συνήθως κυμαίνεται σε 5-15 μέρες ανάλογα με το eshop πάντα).
Ενδεικτικοί παράμετροι είναι, ο χρόνος που θα χρειαστεί η τράπεζα να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό για τις πληρωμές, το πόσο μεγάλο είναι το eshop και τι λειτουργίες θα μπούνε, π.χ. άλλο ένα eshop με 100 προϊόντα και άλλο ένα με 1.000, θα πρέπει να δημιουργηθούν οι ανάλογες κατηγορίες, φίλτρα, κλπ. , αν έχετε συγκεντρωμένο το υλικό (κείμενα, φωτογραφίες, χαρακτηριστικά) η αν θα γίνει εύρεση και επεξεργασία.

Πως θα παραλάβω το ηλεκτρονικό κατάστημα μου, με όλες τις κατηγορίες και τα προϊόντα που θέλω;

answer guy
Με την ολοκλήρωση της κατασκευής, θα παραλάβετε ένα eshop με σύγχρονη σχεδίαση, βελτιστοποιημένο σε όλους τους τομείς και με πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, έτοιμο για χρήση και πωλήσεις. Κάθε eshop είναι έτοιμο με όλες τις σελίδες, όλες τις κατηγορίες, όλα τα φίλτρα και συνδεδεμένο με την τράπεζα. Ανάλογα με το πακέτο που έχετε επιλέξει γίνεται και προσθήκη προϊόντων.

Πως γίνεται η προσθήκη των προϊόντων, κάνετε και φωτογράφιση;

answer guy
Ερχόμαστε στο χώρο σας (περιοχή εξυπηρέτησης Αθήνα ) και περνάμε τα προϊόντα χειροκίνητα στο eshop σας. Δεν υποστηρίζουμε υπηρεσία επαγγελματικής φωτογράφισης οπότε τα προϊόντα πρέπει να είναι με τις εικόνες τους.

Επειδή είμαι αρχάριος / αρχάρια , είναι εύκολη η διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος μου;

answer guy
Η διαχείριση γίνεται μέσω του CMS (content management system – σύστημα διαχείρισης περιεχομένου) του WordPress και του WooCommerce, που είναι πολύ εύκολο στην χρήση του ακόμα και αν κάποιος δεν διαθέτει τεχνικές γνώσεις. Στην εκπαίδευση σας δείχνουμε αναλυτικά τι κάνετε και πως διαχειρίζεστε το eshop σας.

Συντήρηση ιστοσελίδων

Συχνές ερωτήσεις στην συντήρηση ιστοσελίδων.

Γιατί είναι απαραίτητη η συντήρηση ιστοσελίδας;

answer boy
Αν δεν γίνει σωστή ή καθόλου συντήρηση, η ιστοσελίδα θα έχει πολλά προβλήματα όπως θέματα στην εμφάνιση, αργή ταχύτητα, δεν θα προσφέρει ασφάλεια αν δεν γίνουν αναβαθμίσεις κάνοντας πιο εύκολες τις επιθέσεις των χάκερ, θα πέφτει κατάταξη SEO αν δεν ανανεωθεί το περιεχόμενο, με αποτέλεσμα όλα αυτά να κάνουν τους χρήστες να αναζητήσουν άλλη ιστοσελίδα και να μειώσουν τα πιθανά έσοδα σας.

Μπορώ να την κάνω μόνος/η την συντήρηση ιστοσελίδας, η χρειάζομαι ειδικό;

answer boy
Πολλές από τις εργασίες στην συντήρηση ιστοσελίδων, όπως ενημερώσεις και αναβαθμίσεις, έλεγχο και ενημέρωση περιεχομένου, backup και έλεγχο φορμών, μπορείτε να τις κάνετε και μόνοι σας, μετα από κάθε παράδοση ιστοσελίδας σας εκπαιδεύουμε και για αυτό. Πολλοί όμως ίσως δεν έχουν τον χρόνο και για αυτό τον λόγο προσφέρουμε τα πακέτα συντήρησης μας που καλύπτουν όλες τις εργασίες σε οικονομικές τιμές.

Κάθε πότε χρειάζεται προσθήκη και ανανέωση περιεχομένου στην ιστοσελίδα;

answer boy
Όσο το περισσότερο ανανεώνεται μια ιστοσελίδα με προσθήκη περιεχομένου τόσο το καλύτερο από πολλές απόψεις. Προσελκύεται συνεχώς νέους πελάτες αλλά και παλιούς αφού γυρνάνε στην ιστοσελίδα για να δουν το νέο περιεχόμενο, ανεβαίνετε συνεχώς κατάταξη αφού η Google ανταμείβει το πλούσιο και νέο περιεχόμενο σε μια ιστοσελίδα και δείχνεται με αυτό τον τρόπο ότι η επιχείρηση σας δουλεύει κανονικά αυξάνοντας την εμπιστοσύνη των πελατών σας.

Έχω δικιά μου φιλοξενία ιστοσελίδας και επιθυμώ απλώς συντήρηση, ποιο πακέτο με καλύπτει;

answer boy
Σε περίπτωση που έχετε δικιά σας φιλοξενία ιστοσελίδας, επικοινωνήστε μαζί μας είτε με την φόρμα επικοινωνίας είτε τηλεφωνικός για να χτίσουμε κάποιο πακέτο με τις κατάλληλες εργασίες συντήρησης, χωρίς την φιλοξενία.

Συντήρηση eshop

Συχνές ερωτήσεις στην συντήρηση eshop.

Γιατί χρειάζομαι συντήρηση eshop;

answer girl
Το eshop χρειάζεται συνεχής αναβάθμιση όχι μόνο στα προϊόντα αλλά και στο θέμα, στα πρόσθετα, στον κώδικα, για να είναι πάντα ενημερωμένο και ασφαλές. Έχετε να κάνετε με ηλεκτρονικές πωλήσεις οπότε η ασφάλεια πρέπει να είναι πάντα στο μέγιστο επίπεδο.

Πως γίνεται η προσθήκη των προϊόντων, κάνετε και φωτογράφιση;

answer girl
Ερχόμαστε στο χώρο σας (περιοχή εξυπηρέτησης Αθήνα ) και περνάμε τα προϊόντα χειροκίνητα στο eshop σας. Δεν υποστηρίζουμε υπηρεσία επαγγελματικής φωτογράφισης οπότε τα προϊόντα πρέπει να είναι με τις εικόνες τους.

Τι είναι το up-sell και το cross-sell;

answer girl
Τo up-sell σημαίνει ενισχυτική πώληση δηλαδή στην σελίδα του προϊόντος προτείνουμε συνήθως άλλες εκδόσεις του προϊόντος με αυξημένη τιμή και χαρακτηριστικά, π.χ. ο πελάτης βλέπει ένα λαπτοπ με 4gb μνήμη ram, στην σελίδα του προϊόντος κάτω του εμφανίζουμε εκδόσεις με 8gb ram, 16gb ram κτλπ.
Το cross-sell είναι η παράλληλη πώληση δηλαδή προϊόντα που συμπληρώνουν το βασικό, π.χ. μια ζώνη σε ένα τζιν, μια θήκη για το κινητό κτλπ.

Βελτιστοποίηση SEO

Συχνές ερωτήσεις στην βελτιστοποίηση SEO.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την βελτιστοποίηση SEO;

answer boy
Ο χρόνος εξαρτάται από το μέγεθος της ιστοσελίδας – eshop και τις εργασίες που πρέπει να γίνουνε. Κάνουμε ανάλυση μέσω λογισμικού για να βρούμε που χρειάζεται ενίσχυση και προσθήκες και προχωράμε στην εκτέλεση των εργασιών.

Πότε θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα;

answer boy
Το SEO σε μια ιστοσελίδα είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια. Εμείς κάνουμε την βελτιστοποίηση με τα σωστά πρότυπα SEO και τα αποτελέσματα: ενίσχυση κατάταξης, καταχώρηση όλων των σελίδων στις μηχανές αναζήτησης, αύξηση backlinks θα φανούνε μετά από κάποιο διάστημα. Στο πακέτο μας προσφέρουμε 6 μήνες παρακολούθηση με τις κατάλληλες αλλαγές όπου χρειάζεται.

Διαχείριση Social Media

Συχνές ερωτήσεις στην διαχείριση Social Media.

Γιατί χρειάζομαι διαχείριση social media αφού μπορώ και μόνος/η μου;

answer girl
Εννοείται ότι μπορείτε να την κάνετε και μόνοι σας την διαχείριση, αλλά η δημιουργία post και stories με γραφικά, η εύρεση κατάλληλων hashtags και επεξεργασία κειμένων, οι διαστάσεις των post για κάθε social, οι ώρες δημοσίευσης και απήχησης και πολλά άλλα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην αποδοτική προώθηση, είναι χρονοβόρα εργασία και απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις που οι περισσότεροι δεν τις κατέχουν.

Τι γίνεται στα post μου αν θέλω την υπηρεσία μόνο για μια φορά, θα χαθούν;

answer girl
Όχι δεν θα χαθούν. Οι δημοσιεύσεις που έχουμε ανεβάσει όσο είχε διάρκεια το συμβόλαιο είναι δικά σας να τα χρησιμοποιήσετε ξανά σε μελλοντικές αναρτήσεις. Σας στέλνουμε κάθε μήνα το υλικό που ανεβάσαμε με email.

Άμα δεν έχω επαγγελματικό λογαριασμό social media πως θα γίνει η διαχείριση;

answer girl
Σε περίπτωση που δεν έχετε επαγγελματικούς λογαριασμούς, τους δημιουργούμε εμείς, μαζί με επεξεργασία προφίλ που περιλαμβάνει δημιουργία εξωφύλλου και εικόνα προφίλ και δημιουργία στοιχείων επικοινωνίας – υπηρεσιών.

Γιατί τα πακέτα είναι τρίμηνα και μηνιαία;

answer girl
Για να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα η διαχείριση Social Media χρειάζεται κάποιο χρόνο και στρατηγική. Μέσα σε ένα μήνα είναι πολύ δύσκολο για μια μικρή επιχείρηση να διαφημιστεί όπως πρέπει, γι’ αυτό τα πακέτα μας είναι τρίμηνα.

Άμα θέλω να βάλω πληρωμένη διαφήμιση την αναλαμβάνετε εσείς;

answer girl

Αναλαμβάνουμε εμείς την δημιουργία της ανάρτησης που θέλετε να προωθήσετε, με επεξεργασία για σωστές διαστάσεις και δημιουργία γραφικών. Επειδή το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με πόσες μέρες θέλετε να τρέχει η διαφήμιση, πόσα άτομα θα την δούνε και διάφορα άλλα, συνεννοούμαστε μαζί σας για το budget που θέλετε να επενδύσετε.

Προώθηση Google

Συχνές ερωτήσεις στην προώθηση Google.

Πως θα με βοηθήσει το Google Analytics;

answer boy
Με το Google Analytics βλέπετε ανά πασά στιγμή την κίνηση στην ιστοσελίδα σας με πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως ποιες σελίδες είδαν περισσότερο οι χρήστες, συνολικό αριθμό χρηστών, τι κοιτάνε περισσότερο και πολλά άλλα. Αυτά όλα βοηθάνε στην αύξηση πωλήσεων και στην εύρεση νέων πιθανών πελατών.

Γιατί χρειάζομαι το Google My Business;

answer boy
Το Google My Business είναι απαραίτητο για κάθε επιχείρηση. Βοηθάει πολύ στο τοπικό SEO βγάζοντας στα αποτελέσματα την σελίδα σας όταν ψάχνει ο χρήστης κάτι σχετικό με αυτήν. Με την σωστή βελτιστοποίηση όπως ονόματος, στοιχείων επικοινωνίας, ωραρίου, χάρτη κτλπ είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο προώθησης.

Η τιμή του πακέτου σας καλύπτει και τα έξοδα διαφήμισης;

answer boy
Το budget για την διαφημιστική καμπάνια με Google Ads το καθορίζεται εσείς. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τις επιλογές (πόσα άτομα να την δούνε κτλπ). Εμείς δημιουργούμε την καμπάνια με στοχευμένες λέξεις κλειδιά που θα βοηθήσουν στην προώθηση και όλες τις λεπτομέρειες όπως sitelinks, κουμπιά επικοινωνίας, δημιουργία landing page και πολλά άλλα.

Επαγγελματικές Κάρτες & Φυλλάδια

Συχνές ερωτήσεις για τις επαγγελματικές κάρτες & τα φυλλάδια.

Φτιάχνετε μόνο το σχέδιο η αναλαμβάνετε και την εκτύπωση με την παράδοση;

answer girl
Τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς, η σχεδίαση γίνεται από εμάς και η εκτύπωση απο εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Η παράδοση θα γίνει στον χώρο σας από εμάς μόλις είναι έτοιμα, εσείς δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε καθόλου.

Τι γίνεται σε περίπτωση που θέλω κάποιο έξτρα χαρακτηριστικό στις κάρτες;

answer girl
Πριν ξεκινήσουμε την σχεδίαση συνεννοούμαστε μαζί σας για το τι ακριβώς θέλετε, οι επιλογές είναι πολλές, από απλή κάρτα μέχρι και σε πλαστικές η με χαρακτηριστικά επάνω. Εσείς απλά μας λέτε αυτό που θέλετε και φροντίζουμε εμείς για τα υπόλοιπα.

Τα σχέδια είναι μόνο αυτά που παρουσιάζετε στην σελίδα σας;

answer girl
Αυτά είναι κάποια ενδεικτικά σχέδια. Οι επιλογές σχεδίασης είναι άπειρες. Εμείς φροντίζουμε κάθε τι που φτιάχνουμε να είναι μοναδικό και σχεδιασμένο πάνω στις ανάγκες σας, από τα χρώματα μέχρι τις γραμματοσειρές.

Ποια είναι η τιμή της εκτύπωσης;

answer girl
Η τιμή της εκτύπωσης εξαρτάται από πολλούς παραμέτρους όπως πόσα τεμάχια θέλετε, αν θέλετε έξτρα χαρακτηριστικά κτλπ. Σας λέμε το συνολικό κόστος πριν προχωρήσουμε στην διαδικασία εκτύπωσης.

Πως είναι η ποιότητα εκτύπωσης;

answer girl
Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους στην αγορά για την εκτύπωση. Η ποιότητα είναι η βέλτιστη που υπάρχει και στο χαρτί και στην αναπαράσταση της εκτύπωσης. Είναι κάτι που το ελέγχουμε και εμείς άλλωστε γι’ αυτό το λόγο έχουμε επιλέξει την συνεργασία με το μαγαζί αυτό.