Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Σχεδίαση Banner - Εικόνες Slider

Σχεδίαση banner για την ιστοσελίδα ή το eshop σας με σύγχρονο design και εικόνες για το slider (carousel) σε HD ποιότητα.
Σχεδίαση Banner
banner 1
banner 2
banner 5
banner 3
banner 4
banner square

Banner ιστοσελίδων - eshop

Σχεδίαση banner για την ιστοσελίδα ή το eshop σας με σύγχρονο design και custom χρώματα σχετικά με το site σας ή ότι προτιμάτε εσείς.
Τα banner είναι ιδανικά στα eshop για την προώθηση νέων προϊόντων & προσφορών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις κατηγορίες, σαν κεντρική εικόνα, ενώ στις ιστοσελίδες για την προώθηση κάποιας νέας υπηρεσίας, banner κρατήσεων, καμπάνιας κτλπ.

Διαστάσεις:

Οριζόντια ή τετράγωνα banner

Εικόνες για το slider (carousel)

Οι εικόνες στο slider πρέπει να ανανεώνονται ανά κάποια διαστήματα ειδικά άμα έχετε eshop. Σχεδιάζουμε εικόνες για το slider με τα χρώματα και τα στοιχεία που θέλετε εσείς ώστε να το ταιριάξετε με το design του site σας.
Μπορούμε να σχεδιάσουμε απλές εικόνες slider με τις φωτογραφίες σας και εικόνες slider με φωτογραφίες και κείμενο σε HD διαστάσεις η σε ότι διάσταση προτιμάτε εσείς.

Διαστάσεις:

HD εικόνες slider 1920x1080 ή custom διάσταση

slider 1
slider 3
slider4
slider 2

Κόστος σχεδίασης για banner / slider - Πίνακες τιμών

Επιλέξτε την υπηρεσία που θέλετε.

Banner

50€
3 banner ιστοσελίδας – eshop
Επιλογή διαστάσεων:
Χαρακτηριστικά:

Slider

50€
3 εικόνες slider (carousel)
Επιλογή διαστάσεων:
Χαρακτηριστικά:
Σημείωση: οι τιμές σε όλα τα πακέτα είναι τελικές (+ΦΠΑ).
workin team

ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ SITE ΣΑΣ ΜΕ ΝΕΑ BANNER & ΕΙΚΟΝΕΣ SLIDER

Σύγχρονη σχεδίαση σε banner και εικόνες slider για να έχετε ένα συνεχώς ανανεωμένο site.

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί πρέπει να αλλάζω τις εικόνες στο slider;

answer girl
Αν έχετε slider στο site σας συνήθως είναι στην κεντρική σελίδα και το πρώτο που βλέπει ο χρήστης. Η αλλαγή των εικόνων αυτών είναι και αυτός ένας τρόπος ανανέωσης του site. Με τις αλλαγές ανά διαστήματα των εικόνων αυτών ο χρήστης είναι πολύ πιθανότερο να επιστρέφει στο site για να δει π.χ. ένα νέο προϊόν, μια νέα υπηρεσία, προϊόντα σε έκπτωση κτλπ.

Πως μου χρησιμεύουν τα banner στο site μου;

answer girl
Παλιά οι διαφημίσεις στα site εμφανιζόταν σε banner, οπότε οι περισσότεροι έχουν συνδέσει τα banner κάτι που διαφημίζεται. Με την κατάλληλη σχεδίαση, δηλαδή την αρμονία με το υπόλοιπο site και όχι να μην ταιριάζει και να απωθήσει τον χρήστη από το κλικ, τα banner είναι πολύ χρήσιμα ειδικά στα eshop καθώς μπορείτε να δείξετε νέα προϊόντα, προϊόντα σε έκπτωση, προϊόντα best seller, τις κατηγορίες κτλπ.

Τα σχέδια είναι μόνο αυτά που έχετε στην ιστοσελίδα σας;

answer girl
Όχι αυτά είναι κάποια ενδεικτικά σχέδια banner & εικόνες slider για να έχετε μια ιδέα στο πως μοιάζει το καθένα. Η σχεδίαση γίνεται αποκλειστικά για εσάς σε επαγγελματικά λογισμικά προγράμματα, με χρωματική παλέτα που θέλετε εσείς και τις δικές σας εικόνες.