Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Συντήρηση Ιστοσελίδων

Συντήρηση ιστοσελίδων με δημιουργία backup, τακτικούς ελέγχους και ενημερώσεις, έλεγχο και ανανέωση design και φιλοξενία ιστοσελίδας.
Συντήρηση Ιστοσελίδων

Πλήρης συντήρηση ιστοσελίδων

Οι εργασίες στην συντήρηση ιστοσελίδων είναι απαραίτητες  για την σωστή λειτουργία του. Κάνουμε τις κατάλληλες ενέργειες και διορθώσεις όπου χρειάζεται ανά τακτά διαστήματα, για να διατηρούμε την ιστοσελίδα σας υγιής.
γενική συντηρηση ιστοσελιδων

Γενική συντήρηση

Στην γενική συντήρηση ιστοσελίδων γίνεται έλεγχος περιεχομένου, όλες οι ενημερώσεις & αναβαθμίσεις, έλεγχος στην ταχύτητα της ιστοσελίδας και έλεγχος των συνδέσμων (link).
έλεγχος περιεχομένου

Έλεγχος περιεχομένου

Έλεγχος στις εικόνες, έλεγχος των κείμενων για ορθογραφικά λάθη η λάθη στους τίτλους, γενικός έλεγχος περιεχομένου.
ταχύτητα ιστοσελίδας

Έλεγχος ταχύτητας

Μέτρηση και έλεγχος της ταχύτητας για γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας και διορθώσεις όπου χρειάζεται.
ενημερώσεις και αναβαθμίσεις

Ενημερώσεις & αναβαθμίσεις

Όλες οι ενημερώσεις και αναβαθμίσεις πάντα στην ώρα τους. Διατήρηση του WordPress στην τελευταία του έκδοση, ενημερώσεις των πρόσθετων και ενημέρωση στο θέμα της ιστοσελίδας.
links ιστοσελίδων

Έλεγχος links

Έλεγχος όλων των link της ιστοσελίδας με εξειδικευμένο λογισμικό για dead link, διορθώσεις & αφαίρεση από της μηχανές αναζήτησης όπου χρειάζεται.
ασφάλεια ιστοσελιδων

Ασφάλεια ιστοσελίδας

Με την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, συνεχείς ελέγχους για ιούς και ελέγχους στις φόρμες και στα email διασφαλίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας θα τρέχει πάντα χωρίς προβλήματα.
backup ιστοσελιδας

Δημιουργία backup

Τακτικά backup (αντίγραφα ασφαλείας) της ιστοσελίδας και επαναφορά σε προηγούμενη λειτουργική έκδοση άμα χρειαστεί.
Έλεγχος ασφάλειας

Έλεγχος για ιούς & ασφάλεια

Τακτικοί έλεγχοι και σκανάρισμα για ιούς, για να σιγουρευτούμε ότι η ασφάλεια ιστοσελίδας είναι στο υψηλότερο επίπεδο πάντα.
Φόρμες & email

Έλεγχος φορμών & email

Έλεγχος στις φόρμες επικοινωνίας, έλεγχος στις φόρμες με email κρατήσεων, έλεγχος στις φόρμες εισόδου και εγγραφής, έλεγχος σε σχόλια για αποφυγή σπαμ.
αρχεια ιστοσελιδας προστασια

Προστασία αρχείων ιστοσελίδας

Πλήρης προστασία της ιστοσελίδας, ενίσχυση στην διαχείριση και στο σύστημα εισόδου, προστασία των αρχείων συστήματος της ιστοσελίδας.
ανανεωση ιστοσελιδας

Ανανέωση ιστοσελίδας

Έχοντας μια ιστοσελίδα συνέχεια ενημερωμένη και σε θέμα εμφάνισης αλλά και σε θέμα περιεχομένου, κρατάτε την ιστοσελίδα σας ψηλά στην κατάταξη SEO και τραβάτε συνεχώς νέους χρήστες και πιθανούς πελάτες.
Ανανέωση Design ιστοσελιδας

Έλεγχος & ανανέωση design

Για να συμβαδίσει με το χρόνο και την προσέλκυση νέων χρηστών / πελατών η ιστοσελίδα χρειάζεται ανανέωση στο design. Έλεγχος της ιστοσελίδας για το που χρειάζεται αλλαγή design και οι κατάλληλες αλλαγές.
Ανανέωση περιεχομένου

Ανανέωση περιεχομένου

Ένα άρθρο ανά διαστήματα, προσθήκη νέων έργων , αλλαγές η ενίσχυση στο περιεχόμενο σε φωτογραφίες, κείμενα, βίντεο, εικονίδια, αποστολή newsletter, είναι απαραίτητες για την ανανέωση περιεχομένου.
seo ιστοσελίδας

Βελτιώσεις & ενίσχυση SEO

Τακτικός έλεγχος SEO μέσω search console και εξειδικευμένων προγραμμάτων, ενημερώσεις του sitemap και βελτιώσεις – ενίσχυση της ιστοσελίδας σε θέμα SEO όπου χρειάζεται.
φιλοξενία ιστοσελίδων

Ανανέωση domain & φιλοξενία

Τα πακέτα συντήρησης που προσφέρουμε περιλαμβάνουν την φιλοξενία της ιστοσελίδας (website hosting) με δωρεάν πιστοποιητικό SSL και την ανανέωση του ονόματος χώρου (domain name).

Τιμές συντήρησης ιστοσελίδων

Επιλέξτε το πακέτο που πιστεύεται σας εξυπηρετεί για μια σωστή συντήρηση ιστοσελίδας.

Basic

Το βασικό πακέτο συντήρησης για μικρά site.
80€
/ χρόνο
Περιλαμβάνει:

Plus

Ιδανικό για μικρομεσαίες επιχειρήσεις – επαγγελματίες.
200€
/ χρόνο
Περιλαμβάνει:
Όλα τα χαρακτηριστικά του Basic πακέτου και επιπλέον:

Ultra

Ιδανική λύση για μεγάλες επιχειρήσεις.
300€
/ χρόνο
Περιλαμβάνει:
Όλα τα χαρακτηριστικά του Plus πακέτου και επιπλέον:
Σημείωση: οι τιμές στην συντήρηση ιστοσελίδων είναι τελικές.
pricing alizoti

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί είναι απαραίτητη η συντήρηση ιστοσελίδας;

answer boy
Αν δεν γίνει σωστή ή καθόλου συντήρηση, η ιστοσελίδα θα έχει πολλά προβλήματα όπως θέματα στην εμφάνιση, αργή ταχύτητα, δεν θα προσφέρει ασφάλεια αν δεν γίνουν αναβαθμίσεις κάνοντας πιο εύκολες τις επιθέσεις των χάκερ, θα πέφτει κατάταξη SEO αν δεν ανανεωθεί το περιεχόμενο, με αποτέλεσμα όλα αυτά να κάνουν τους χρήστες να αναζητήσουν άλλη ιστοσελίδα και να μειώσουν τα πιθανά έσοδα σας.

Μπορώ να την κάνω μόνος/η την συντήρηση ιστοσελίδας, η χρειάζομαι ειδικό;

answer boy
Πολλές από τις εργασίες στην συντήρηση ιστοσελίδων, όπως ενημερώσεις και αναβαθμίσεις, έλεγχο και ενημέρωση περιεχομένου, backup και έλεγχο φορμών, μπορείτε να τις κάνετε και μόνοι σας, μετα από κάθε παράδοση ιστοσελίδας σας εκπαιδεύουμε και για αυτό. Πολλοί όμως ίσως δεν έχουν τον χρόνο και για αυτό τον λόγο προσφέρουμε τα πακέτα συντήρησης μας που καλύπτουν όλες τις εργασίες σε οικονομικές τιμές.

Κάθε πότε χρειάζεται προσθήκη και ανανέωση περιεχομένου στην ιστοσελίδα;

answer boy
Όσο το περισσότερο ανανεώνεται μια ιστοσελίδα με προσθήκη περιεχομένου τόσο το καλύτερο από πολλές απόψεις. Προσελκύεται συνεχώς νέους πελάτες αλλά και παλιούς αφού γυρνάνε στην ιστοσελίδα για να δουν το νέο περιεχόμενο, ανεβαίνετε συνεχώς κατάταξη αφού η Google ανταμείβει το πλούσιο και νέο περιεχόμενο σε μια ιστοσελίδα και δείχνεται με αυτό τον τρόπο ότι η επιχείρηση σας δουλεύει κανονικά αυξάνοντας την εμπιστοσύνη των πελατών σας.

Έχω δικιά μου φιλοξενία ιστοσελίδας και επιθυμώ απλώς συντήρηση, ποιο πακέτο με καλύπτει;

answer boy
Σε περίπτωση που έχετε δικιά σας φιλοξενία ιστοσελίδας, επικοινωνήστε μαζί μας είτε με την φόρμα επικοινωνίας είτε τηλεφωνικός για να χτίσουμε κάποιο πακέτο με τις κατάλληλες εργασίες συντήρησης, χωρίς την φιλοξενία.