Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βελτιστοποίηση SEO

Βελτιστοποίηση SEO σε όλους τους τομείς όπως σωστή χρήση λέξεων-κλειδιών, ιδανικό τίτλο σελίδας, περιεχόμενο με τα πρότυπα του SEO και τοπικό SEO.
Βελτιστοποίηση Seo

Αποτελεσματική βελτιστοποίηση SEO

Όλες οι εργασίες που απαιτούνται για την πλήρη βελτιστοποίηση SEO και την ενίσχυση της κατάταξης.

Τιμή πακέτου SEO

Πλήρες πακέτο για την βελτιστοποίηση SEO ιδανικό για επαγγελματικές ιστοσελίδες παρουσίασης & eshop.

Πλήρες πακέτο

Το πλήρες πακέτο βελτιστοποίησης SEO, ιδανικό για όλους
250€
Περιλαμβάνει:
Σημείωση: οι τιμές στην βελτιστοποίηση SEO είναι τελικές.

Εργασίες στην βελτιστοποίηση SEO

Πλήρη και αποτελεσματική βελτιστοποίηση SEO ιστοσελίδας με on-page SEO, off-page SEO και τεχνικό SEO.

Bελτιστοποίηση SEO εντός σελίδας

Η βελτιστοποίηση εντός σελίδας η αλλιώς on-page SEO, είναι όλες οι ενέργειες που κάνουμε εντός της ιστοσελίδας, όπως το περιεχόμενο, οι τίτλοι, οι εικόνες, οι εσωτερικοί σύνδεσμοι, η δομή της ιστοσελίδας και πολλοί άλλοι παράγοντες.
Βελτιστοποίηση περιεχομένου

Βελτιστοποίηση περιεχομένου

Επεξεργασία κειμένων για καλύτερα αποτελέσματα SEO με την προσθήκη κατάλληλων λέξεων – κλειδιών, βελτιστοποίηση εικόνων με συμπίεση όπου χρειαστεί και προσθήκη alt text.

Δομή

Δομή ιστοσελίδας με τα σωστά πρότυπα SEO χρησιμοποιώντας τις επικεφαλίδες με την σωστή σειρά, κατάλληλο τίτλο ιστοσελίδας, σωστά url με την κατάλληλη επεξεργασία όπου χρειάζεται.
Περιγραφές meta

Περιγραφές meta

Επεξεργασία και προσθήκη των περιγραφών meta σε κάθε σελίδα με κατάλληλες λέξεις – κλειδιά και κείμενο, για ενίσχυση και βελτίωση της κατάταξης SEO.
Εσωτερικοί σύνδεσμοι

Εσωτερικοί σύνδεσμοι

Δημιουργία εσωτερικών συνδέσμων ιστοσελίδας με σωστή ιεραρχία, βελτιστοποιημένα κουμπιά και προσθήκη συνδέσμων στα κείμενα κάθε σελίδας.

Bελτιστοποίηση εκτός σελίδας

Η βελτιστοποίηση εκτός σελίδας η αλλιώς off-page SEO είναι άλλο ένα σημαντικό κομμάτι του SEO, για να ανέβει η ιστοσελίδα κατάταξη. Οι κύριες εργασίες που γίνονται αφοράνε του εξωτερικούς συνδέσμους, το γράψιμο άρθρων, το τοπικό SEO και τα social media.
τοπικό SEO

Τοπικό SEO

Ενίσχυση του τοπικού SEO με την δημιουργία ειδικών σελίδων για περιοχές που θέλουμε να στοχεύσουμε περισσότερο (π.χ. υδραυλικός στο Παγκράτι, στην Γλυφάδα, κτλπ)

Social Media & βελτίωση άρθρων

Επεξεργασία όλων των σελίδων για κοινοποίηση στα social media με σωστό τίτλο και εικόνα και ανάλυση των άρθρων με πλήρη επεξεργασία για βελτίωση του SEO.
faq seo

Δημιουργία ερωτήσεων – απαντήσεων

Δημιουργία FAQ (συχνές ερωτήσεις) με FAQ Schema για εμφάνιση στις μηχανές αναζήτησης με μορφή faq rich snippet (τις ερωτήσεις που βγάζουν την απάντηση από κάτω).
Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Τα ποιοτικά backlinks (εξωτερικοί σύνδεσμοι) χρειάζονται χρόνο για την απόκτηση τους και φροντίζουμε με διαρκής ενημερώσεις και σύνδεση της ιστοσελίδας σας με άλλες, για την απόκτηση και την αύξηση τους.
τεχνικό SEO

Τεχνικό SEO

Στο τεχνικό SEO γίνεται έλεγχος και βελτίωση ταχύτητας, καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης, ενημέρωση sitemap και άλλες τεχνικές εργασίες όπως το διεθνές SEO, και εγκατάσταση εργαλείων παρακολούθησης.
εγκατασταση plugin seo

Πρόσθετο SEO

Εγκατάσταση και ενεργοποίηση πρόσθετου για το SEO με βελτιωμένες τις ρυθμίσεις για σελίδες, άρθρα και πολυμέσα, έτοιμο για χρήση.

Βελτίωση ταχύτητας

Έλεγχος ταχύτητας και τεχνικές βελτιώσεις όπου χρειάζεται με συμπίεση κώδικα, βελτιστοποίηση πρόσθετων, συμπίεση πολυμέσων.
μηχανες αναζητησης

Καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης

Υποβολή κάθε σελίδας, στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo) με ενημερωμένο sitemap και ρύθμιση για το διεθνές SEO (αν υπάρχουν πολλές γλώσσες στην ιστοσελίδα).
webmaster tools seo

Εργαλεία παρακολούθησης

Εγκατάσταση του Google analytics και εγκατάσταση webmaster εργαλείων, Google Search Console και Bing Webmaster Tools.
pricing alizoti

ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ SEO ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ

Συχνές ερωτήσεις

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την βελτιστοποίηση SEO;

answer boy
Ο χρόνος εξαρτάται από το μέγεθος της ιστοσελίδας – eshop και τις εργασίες που πρέπει να γίνουνε. Κάνουμε ανάλυση μέσω λογισμικού για να βρούμε που χρειάζεται ενίσχυση και προσθήκες και προχωράμε στην εκτέλεση των εργασιών.

Πότε θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα;

answer boy
Το SEO σε μια ιστοσελίδα είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια. Εμείς κάνουμε την βελτιστοποίηση με τα σωστά πρότυπα SEO και τα αποτελέσματα: ενίσχυση κατάταξης, καταχώρηση όλων των σελίδων στις μηχανές αναζήτησης, αύξηση backlinks θα φανούνε μετά από κάποιο διάστημα. Στο πακέτο μας προσφέρουμε 6 μήνες παρακολούθηση με τις κατάλληλες αλλαγές όπου χρειάζεται.