Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Συντήρηση ιστοσελίδων & eshop

Συντήρηση ιστοσελίδων & eshop με έλεγχο περιεχομένου, αναβαθμίσεις – ενημερώσεις, βελτιώσεις SEO, ανανέωση design & περιεχομένου και γρήγορη φιλοξενία.
Συντήρηση ιστοσελίδων
Έλεγχος περιεχομένου

Έλεγχος περιεχομένου

Έλεγχος στις εικόνες, έλεγχος των κειμένων, έλεγχος για σωστές διαστάσεις προϊόντων, μετρήσεις ταχύτητας, γενικός έλεγχος περιεχομένου και διορθώσεις.
Ανανέωση περιεχομένου

Ανανέωση περιεχομένου

Αλλαγές στο περιεχόμενο, έλεγχος για αλλαγή design, νέα άρθρα, ενίσχυση σε φωτογραφίες, αλλαγή των κατηγοριών του eshop ανάλογα με την εποχή και αποστολή newsletter.
Βελτιώσεις & ενίσχυση SEO

Βελτιώσεις & ενίσχυση SEO

Τακτικός έλεγχος SEO μέσω εξειδικευμένων προγραμμάτων, ενημερώσεις του sitemap, έλεγχος για spam backlinks, βελτιώσεις – ενίσχυση περιεχομένου σε θέμα SEO.
Έλεγχος συνδέσμων

Έλεγχος συνδέσμων

Έλεγχος όλων των συνδέσμων με εξειδικευμένο λογισμικό για dead link, link που δεν λειτουργούν σωστά ή οδηγούν αλλού και άμεση διόρθωση.
Έλεγχος ασφάλειας

Έλεγχος ασφάλειας

Έλεγχος στις φόρμες και στα email, έλεγχος στα σχόλια και σάρωση για ιούς για να σιγουρευτούμε ότι η ασφάλεια παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο.
Ενημερώσεις & αναβαθμίσεις

Ενημερώσεις & αναβαθμίσεις

Όλες οι ενημερώσεις και οι αναβαθμίσεις σε WordPress στα πρόσθετα στο θέμα, σε κώδικες, με έλεγχο καλής λειτουργίας και συμβατότητας.

Κόστος συντήρησης ιστοσελίδων - Πακέτα τιμών

Επιλέξτε το πακέτο που πιστεύεται σας εξυπηρετεί για μια σωστή συντήρηση ιστοσελίδας.

Basic

Το βασικό πακέτο συντήρησης ιδανικό για απλά site – μικρές επιχειρήσεις (WordPress)
140 €
/ χρόνο
Περιλαμβάνει:
Εργασίες:
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ

Plus

Το Plus πακέτο συντήρησης & φιλοξενίας με ενισχυμένη απόδοση (WordPress)
280 €
/ χρόνο
Περιλαμβάνει:
Εργασίες:

Ultra

Ultra πακέτο συντήρησης & φιλοξενίας με ενισχυμένη απόδοση (WordPress)
400 €
/ χρόνο
Περιλαμβάνει:
Εργασίες:

Κόστος συντήρησης eshop - Πακέτα τιμών

Επιλέξτε το πακέτο που πιστεύεται σας εξυπηρετεί για την συντήρηση eshop.

Basic

Το απλό και βασικό πακέτο συντήρησης για μικρά eshop (WordPress –  WooCommerce)
200 €
/ χρόνο
Περιλαμβάνει:
Εργασίες:
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ

Plus

Το plus πακέτο ιδανικό για όλα τα eshop (WordPress –  WooCommerce)
400 €
/ χρόνο
Περιλαμβάνει:
Εργασίες:

Ultra

Ιδανική λύση για μεγάλα eshop (WordPress –  WooCommerce)
600 €
/ χρόνο
Περιλαμβάνει:
Εργασίες:
Σημείωση: οι τιμές σε όλα τα πακέτα συντήρησης είναι τελικές (+ΦΠΑ).
workin team

ΚΡΑΤΗΣΤΕ TO SITE ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ

Οι εργασίες στην συντήρηση είναι απαραίτητες  για την σωστή λειτουργία του site σας. Κάνουμε τις κατάλληλες ενέργειες και διορθώσεις όπου χρειάζεται ανά τακτά διαστήματα, για να διατηρούμε την ιστοσελίδα ή το eshop σας υγιή και πάντα ενημερωμένο.

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί είναι απαραίτητη η συντήρηση;

answer boy
Αν δεν γίνει σωστή ή καθόλου συντήρηση, το site σας θα έχει προβλήματα όπως θέματα στην εμφάνιση, αργή ταχύτητα, δεν θα προσφέρει ασφάλεια αν δεν γίνουν οι ενημερώσεις κάνοντας πιο εύκολες τις επιθέσεις των χάκερ, θα πέφτει κατάταξη SEO αν δεν ανανεωθεί το περιεχόμενο, με αποτέλεσμα όλα αυτά να κάνουν τους χρήστες να πάνε αλλού και να μειώσουν τα πιθανά έσοδα σας.

Μπορώ να την κάνω μόνος/η την συντήρηση, η χρειάζομαι ειδικό;

answer boy
Πολλές από τις εργασίες στην συντήρηση, όπως ενημερώσεις και αναβαθμίσεις, έλεγχο περιεχομένου, ανανέωση περιεχομένου, προσθήκη νέων άρθρων, μπορείτε να τις κάνετε και μόνοι σας, μετα από κάθε παράδοση site σας εκπαιδεύουμε και για αυτό. Πολλοί όμως ίσως δεν έχουν τον χρόνο και για αυτό τον λόγο προσφέρουμε τα πακέτα συντήρησης μας που καλύπτουν όλες τις εργασίες σε προσιτές τιμές.

Όταν γίνονται οι εργασίες συντήρησης, θα δουλεύει το site μου;

answer boy
Έχουμε ειδικό πρόγραμμα για την συντήρηση, όλες οι εργασίες, ενημερώσεις, αλλαγές ή προσθήκες στο περιεχόμενο, γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα χωρίς να επηρεάζουν καθόλου την λειτουργία του site σας.

Κάθε πότε χρειάζεται προσθήκη και ανανέωση περιεχομένου;

answer boy
Όσο το περισσότερο ανανεώνεται το site σας με προσθήκη νέου περιεχομένου τόσο το καλύτερο από πολλές απόψεις. Προσελκύεται συνεχώς νέους πελάτες αλλά και παλιούς αφού επιστρέφουν για να δουν το νέο περιεχόμενο, ανεβαίνετε συνεχώς κατάταξη αφού η Google ανταμείβει το πλούσιο και νέο περιεχόμενο και δείχνεται με αυτό τον τρόπο ότι η επιχείρηση σας δουλεύει κανονικά αυξάνοντας την εμπιστοσύνη των πελατών σας.