Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Προώθηση Google

Δημιουργία βελτιστοποιημένου Google My Business, δημιουργία & σύνδεση Gmail και όλες οι υπηρεσίες διαφήμισης της Google.
προώθηση google

Υπηρεσίες Google

Τα εργαλεία που προσφέρει η Google είναι πλέον απαραίτητα σε κάθε ιστοσελίδα. Με την σωστή χρήση τους, μπορούν να δώσουν μεγάλη ώθηση στην κατάταξη της ιστοσελίδας και να βοηθήσουν στο SEO.
δημιουργια gmail

Δημιουργία Gmail

Αν δεν έχετε ήδη Gmail, δημιουργούμε για εσάς τον λογαριασμό, καθώς είναι απαραίτητος για να χρησιμοποιήσετε της υπηρεσίες της Google.
google maps

Σύνδεση Google Maps

Οι χάρτες της Google είναι οι πιο πολυχρησιμοποιημένοι και οι πιο εύχρηστοι στην λειτουργία τους. Φροντίζουμε να τρέχουν πάντα απροβλημάτιστα στην ιστοσελίδα σας.
google analytics

Δημιουργία & Σύνδεση Google Analytics

Δημιουργούμε και συνδέουμε τον λογαριασμό google analytics με το κινητό σας, για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή την κίνηση στην ιστοσελίδα σας.
google my business

Δημιουργία & Σύνδεση Google My Business

Δημιουργούμε και βελτιστοποιούμε το Google My Business με σωστό τίτλο και περιεχόμενο, επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας και βάζουμε την επιχείρηση σας στους χάρτες για άμεση εύρεση.

Δημιουργία & σύνδεση Google Ads

Με την υπηρεσία Google Ads μπορείτε να βγείτε στην πρώτη σελίδα των αναζητήσεων Google μέσω της πληρωμένης διαφήμισης.
google ads mobil
google ads

Καμπάνια Google Ads

Δημιουργούμε για εσάς την διαφημιστική καμπάνια σε budget που καθορίζεται εσείς και δημιουργούμε την ανάλογη σελίδα προσγείωσης (landing page) αν χρειάζεται να διαφημίσετε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν η υπηρεσία.
Το Google Ads δίνει την δυνατότητα να χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ πάνω στη διαφήμιση και επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας, γλιτώνοντας τις δαπάνες από αυτούς που απλά βλέπουν την διαφήμιση και δεν κάνουν κλικ.
οφφερ τεαμ

Alizoti Web Solutions - Η ποιότητα στις υπηρεσίες.

Οι υπηρεσίες Google είναι δωρεάν για εσάς με κάθε νέα κατασκευή ιστοσελίδας η eshop.

Αν ενδιαφέρεστε για την προώθηση με Google Ads, επικοινωνήστε μαζί μας.