Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Επαγγελματικές Κάρτες & Φυλλάδια

Επαγγελματικές κάρτες & φυλλάδια (flyers), με σύγχρονη σχεδίαση, μονής η διπλής όψης και πλήρως εξατομικευμένες στις ανάγκες σας.
Επαγγελματικές Κάρτες & Φυλλάδια

Δημιουργία επαγγελματικής κάρτας

Τραβήξτε αμέσως τον πελάτη και προβάλετε την επιχείρηση σας με μοναδικό τρόπο, με μια επαγγελματική κάρτα.

Επιλογή διαστάσεων

ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Οριζόντιες κάρτες

Οι πιο διαδεδομένες επαγγελματικές κάρτες είναι οι οριζόντιες κάρτες διπλής όψης η σε μερικές περιπτώσεις μονής. Είναι ιδανικές για όλους τους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.
κάθετες κάρτες

Κάθετες κάρτες

Οι κάθετες κάρτες ξεχωρίζουν αμέσως με την σχεδίαση τους και την ιδιαιτερότητα τους. Είναι ιδανικές για καλλιτέχνες, μουσικούς, συγγραφείς η άλλους δημιουργικούς ανθρώπους.
κάρτες με καμπύλες

Κάρτες με καμπύλες

Οι κάρτες με καμπύλες δίνουν ένα πιο ζεστό και φιλικό τόνο κάνοντας άμεσα τους πελάτες σας να την λατρέψουν. Είναι ιδανικές για όλους τους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.
κάρτες με φωτογραφίες

Κάρτες με φωτογραφίες

Οι κάρτες με φωτογραφίες, δίνουν μια παραπάνω ζωντάνια στην κάρτα σας αφού μπορείτε να δείξετε ένα μεγάλο έργο, ένα όχημα π.χ. μεταφορικής, την έδρα της επιχείρησής σας, η φωτογραφία προφίλ π.χ. γιατρού. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους και σε όλα τα σχέδια.

Business Card - Simple

Απλή επαγγελματική κάρτα μιας όψεως
40€
τιμή σχεδίασης
Περιλαμβάνει:

Business Card - Modern

Σύγχρονη επαγγελματική κάρτα διπλής όψεως
70€
τιμή σχεδίασης
Περιλαμβάνει:

Δημιουργία φυλλαδίων

Τα φυλλάδια παραμένουν ένας αποδοτικός τρόπος διαφήμισης. Δημιουργούμε επαγγελματικά φυλλάδια διπλής η μονής όψης, για όλες τις επιχειρήσεις και σε μοναδικά σχέδια.
φυλλάδια μονής όψης

Μονής όψης

Τα φυλλάδια μονής όψης είναι ιδανικά για την παρουσίαση κάποιου γεγονότος π.χ. άνοιγμα κάποιου καταστήματος η event, ιδανικές για προσφορές, η ακόμα και για παρουσίαση της επιχείρησης.
φυλλάδια διπλής όψης

Διπλής όψης

Τα φυλλάδια διπλής όψης είναι τα πιο ευρέως χρησιμοποιημένα αφού χωράνε αρκετό περιεχόμενο και είναι ιδανικές για όλες τις επιχειρήσεις.

Flyer - Simple

Απλό φυλλάδιο μιας όψεως
50€
τιμή σχεδίασης
Περιλαμβάνει:

Flyer - Dual

Φυλλάδιο διπλής όψεως
70€
τιμή σχεδίασης
Περιλαμβάνει:

Έντυπα - Μενού - Προσπέκτους

Τα έντυπα τα μενού και τα προσπέκτους μπορούν να γίνουν ένα πολύ δυνατό μέσο διαφήμισης της επιχείρησης σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε δίπτυχα (4 σελίδες) η τρίπτυχα (6 σελίδες).
έντυπα

Έντυπα

Παρουσιάστε την επιχείρηση σας με τον κατάλληλο τρόπο με τα δίπτυχα έντυπα.
μενού

Μενού

Εντυπωσιακά μενού όλων των ειδών και προϊόντων με σύγχρονη σχεδίαση και αναλυτική περιγραφή τιμών και χαρακτηριστικών.
προσπέκτους

Προσπέκτους

Τα προσπέκτους είναι ιδανικά για αναλυτική παρουσίαση της επιχείρησης σας, η προϊόντων. Λόγω της σχεδίασης που απλώνεται σε 6 σελίδες μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερο περιεχόμενο.

Έντυπα

Δίπτυχα έντυπα
100€
τιμή σχεδίασης
Περιλαμβάνει:

Μενού

Μενού για κάθε είδους εστιατόριο
120€
τιμή σχεδίασης
Περιλαμβάνει:

Προσπέκτους

Αναλυτική παρουσίαση επιχείρησης
140€
τιμή σχεδίασης
Περιλαμβάνει:
Σημείωση: οι τιμές σε όλα τα πακέτα είναι τελικές.

Ενδεικτικά έργα

Σχεδιάζουμε επαγγελματικές κάρτες & φυλλάδια υψηλής αισθητικής με εμφανή χαρακτηριστικά και σχεδίαση πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη.
pricing alizoti

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ BRAND ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Συχνές ερωτήσεις

Φτιάχνετε μόνο το σχέδιο η αναλαμβάνετε και την εκτύπωση με την παράδοση;

answer girl
Τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς, η σχεδίαση γίνεται από εμάς και η εκτύπωση απο εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Η παράδοση θα γίνει στον χώρο σας από εμάς μόλις είναι έτοιμα, εσείς δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε καθόλου.

Τι γίνεται σε περίπτωση που θέλω κάποιο έξτρα χαρακτηριστικό στις κάρτες;

answer girl
Πριν ξεκινήσουμε την σχεδίαση συνεννοούμαστε μαζί σας για το τι ακριβώς θέλετε, οι επιλογές είναι πολλές, από απλή κάρτα μέχρι και σε πλαστικές η με χαρακτηριστικά επάνω. Εσείς απλά μας λέτε αυτό που θέλετε και φροντίζουμε εμείς για τα υπόλοιπα.

Τα σχέδια είναι μόνο αυτά που παρουσιάζετε στην σελίδα σας;

answer girl
Αυτά είναι κάποια ενδεικτικά σχέδια. Οι επιλογές σχεδίασης είναι άπειρες. Εμείς φροντίζουμε κάθε τι που φτιάχνουμε να είναι μοναδικό και σχεδιασμένο πάνω στις ανάγκες σας, από τα χρώματα μέχρι τις γραμματοσειρές.

Ποια είναι η τιμή της εκτύπωσης;

answer girl
Η τιμή της εκτύπωσης εξαρτάται από πολλούς παραμέτρους όπως πόσα τεμάχια θέλετε, αν θέλετε έξτρα χαρακτηριστικά κτλπ. Σας λέμε το συνολικό κόστος πριν προχωρήσουμε στην διαδικασία εκτύπωσης.

Πως είναι η ποιότητα εκτύπωσης;

answer girl
Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους στην αγορά για την εκτύπωση. Η ποιότητα είναι η βέλτιστη που υπάρχει και στο χαρτί και στην αναπαράσταση της εκτύπωσης. Είναι κάτι που το ελέγχουμε και εμείς άλλωστε γι’ αυτό το λόγο έχουμε επιλέξει την συνεργασία με το μαγαζί αυτό.