Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Διαχείριση Social Media

Δημιουργία επαγγελματικών λογαριασμών και διαχείριση social media, για αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας και προώθηση του brand σας.
διαχειριση social media

Επαγγελματικοί λογαριασμοί social media

Τα social media είναι ένας προσιτός και αποδοτικός τρόπος διαφήμισης.
socials-mobile
λογαριασμοί social media

Δημιουργία λογαριασμών

Δημιουργία επαγγελματικών λογαριασμών με κατάλληλη επεξεργασία εξώφυλλων, προφίλ, στοιχείων επικοινωνίας, σύνδεση με ιστοσελίδα.
line
διαχειριση socials

Διαχείριση λογαριασμών

Διαχείριση επαγγελματικών λογαριασμών Instagram, Facebook και Pinterest. Μοντέρνα post, stories, διαφήμιση, δημιουργία shop.
line

Κατάλληλη στρατηγική

Τα social media δεν είναι μόνο “ποσταρω μια φωτογραφία και περιμένω likes” αλλά μπορούν να γίνουν ένα πολύ δυνατό εργαλείο για όλες τις επιχειρήσεις με την κατάλληλη χρήση και διαχείριση.
Στρατηγική

Στρατηγική

Ακολουθούμε έξυπνη στρατηγική, μελετώντας το κοινό σας, δημιουργώντας post που «σε τραβάνε» για το κάτι παραπάνω.
Σχεδιασμός & Δημοσίευση

Σχεδιασμός & δημοσίευση

Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά λογισμικά προγράμματα για την δημιουργία και την επεξεργασία των εικόνων και των story για ένα αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει.
Πλήρης Αναφορά

Πλήρης αναφορά

Κάθε μήνα σας αποστέλλουμε πλήρη αναφορά σε pdf με τα post που ανέβηκαν και την απήχηση που είχαν στο κοινό σας.
instagram διαχειριση

Διαχείριση επαγγελματικής σελίδας Instagram

Από την κυκλοφορία του το 2010 μέχρι και σήμερα, το Instagram απέκτησε πολλούς θαυμαστές και χρήστες. Με 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μέρα, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην προώθηση των social media για την ιστοσελίδα σας.
insta post

Εντυπωσιακά post

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό και τα συνηθισμένα post που έχουν μια φωτογραφία μόνο, και αυξήστε τους ακόλουθους σας με τα εντυπωσιακά post με γραφικά που επεξεργαζόμαστε σε επαγγελματικά λογισμικά προγράμματα.
instagram feed

Μοντέρνο feed

Όταν ο χρήστης πατάει πάνω στο όνομα του προφίλ σας βλέπει το υλικό που έχετε ανεβάσει. Ανεβάζουμε κάθε post με τέτοιο τρόπο ώστε το υλικό αυτό να φαίνεται μοντέρνο και αισθητικά βελτιωμένο σε σχέση με το απλό ανέβασμα υλικού.
Play Video about insta poster

Δημιουργικά stories

Τα stories με γραφικά και τα κινούμενα stories τραβάνε τον χρήστη περισσότερο σε σχέση με τα απλά με μια φωτογραφία μόνο. Με τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού δημιουργούμε εντυπωσιακά stories που σίγουρα θα απογειώσουν το προφίλ σας.
insta hashtags

Έξυπνα hashtags

Η λέξη hashtag προέρχεται από την ένωση των λέξεων hash και tag, δηλαδή του συμβόλου # και μιας ετικέτας (λέξης). Χρησιμοποιούμε έξυπνα και στοχευμένα hashtags, που δίνουν μεγαλύτερη προώθηση στην ανάρτηση.
insta shop

Δημιουργία shop

Άμα έχετε eshop συνδέουμε το Instagram shop με την ιστοσελίδα σας και τα προϊόντα. Με το Instagram shop μπορούμε να κάνουμε tag σε κάθε post τα προϊόντα αυξάνοντας την κίνηση προς την ιστοσελίδα σας και δημιουργείτε μια ξεχωριστή σελίδα στο προφίλ σας αποκλειστικά για το shop.
διαφημιση instagram

Πληρωμένη διαφήμιση

Με τη χρήση της πληρωμένης διαφήμισης μπορούμε να αυξήσουμε τους ακόλουθους, και την αύξηση επισκεψιμότητας προς την ιστοσελίδα σας με εντυπωσιακά post η stories, με ένα budget που το καθορίζετε εσείς.
facebook διαχειριση

Διαχείριση επαγγελματικής σελίδας Facebook

Με περίπου 2,4 δις χρήστες κάθε μήνα το πιο δημοφιλές από τα social media είναι το Facebook. Η δυνατότητες που προσφέρει στην λειτουργία του σαν επαγγελματική του σελίδα είναι πολλές και αρκετά ισχυρές.
fb cover

Δημιουργία εξωφύλλου

Δημιουργία εντυπωσιακού και επαγγελματικού εξωφύλλου που αναδεικνύει την εταιρία σας, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και μια γενική εικόνα των υπηρεσιών σας.
Εντυπωσιακά Post

Εντυπωσιακά post

Post δυναμικού χαρακτήρα με γραφικά φτιαγμένα σε επαγγελματικό λογισμικό, που σίγουρα τραβάνε τους χρήστες αυξάνοντας την πιθανότητα κάποιας αγοράς αν πρόκειται για προϊόν, η αυξάνοντας την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.
Play Video about φβ προμο ποστερ

Δημιουργικά stories

Δημιουργία stories με γραφικά η κινούμενα stories που τραβάνε το βλέμμα κάνοντας το προφίλ σας να ξεχωρίζει, αυξάνοντας την πιθανότητα κάποιος να αγοράσει ένα προϊόν η μια υπηρεσία.
fb hashtags

Στοχευμένα hashtags

Όπως στα post του Instagram έτσι και στο Facebook χρησιμοποιούμε έξυπνα και στοχευμένα hashtags, που δίνουν μεγαλύτερη προώθηση στην ανάρτηση.
διαφημιση facebook

Πληρωμένη διαφήμιση

Η διαφήμιση μέσω πληρωμής στο Facebook είναι ιδιαίτερα αποδοτική και οικονομική. Σε budget που καθορίζεται εσείς αυξήστε τους ακόλουθους, την κίνηση στην ιστοσελίδα και τις πωλήσεις σας, και παρακολουθήστε μέσω του εργαλείου Facebook Pixel την συμπεριφορά του κοινού σας.
Σύνδεση Με Ιστοσελίδα Facebook

Σύνδεση με ιστοσελίδα

Δημιουργούμε και συνδέουμε το Facebook shop και τα προϊόντα σας αν έχετε eshop, δημιουργούμε τις υπηρεσίες στην σελίδα αν προσφέρετε υπηρεσίες και συνδέουμε την ιστοσελίδα σας με την επαγγελματική σελίδα του Facebook.

Τιμές διαχείρισης social media

Επιλέξτε το πακέτο διαχείρισης social media που πιστεύεται σας καλύπτει. Όμορφες αναρτήσεις και stories, φτιαγμένες σε επαγγελματικά λογισμικά προγράμματα για να τραβάτε άμεσα το ενδιαφέρον του κοινού σας.

Social Starter

Το starter πακέτο προώθησης, ιδανικό για όλους.
Facebook & Instagram
300€
/ 3 μήνες
Περιλαμβάνει:
Κάθε μήνα:

Social Plus

Ιδανικό για μικρομεσαίες επιχειρήσεις – επαγγελματίες
Facebook & Instagram
400€
/ 3 μήνες
Περιλαμβάνει:
Κάθε μήνα:

Social Full

Πλήρες πακέτο για μεγάλες επιχειρήσεις / eshop
Facebook & Instagram
500€
/ 3 μήνες
Περιλαμβάνει:
Κάθε μήνα:
Σημείωση: οι τιμές στην διαχείριση social media είναι τελικές.
pricing alizoti

Alizoti Web Solutions - Φροντίζουμε για εσάς.

ΔΩΣΤΕ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟ BRAND ΣΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί χρειάζομαι διαχείριση social media αφού μπορώ και μόνος/η μου;

answer girl
Εννοείται ότι μπορείτε να την κάνετε και μόνοι σας την διαχείριση, αλλά η δημιουργία post και stories με γραφικά, η εύρεση κατάλληλων hashtags και επεξεργασία κειμένων, οι διαστάσεις των post για κάθε social, οι ώρες δημοσίευσης και απήχησης και πολλά άλλα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην αποδοτική προώθηση, είναι χρονοβόρα εργασία και απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις που οι περισσότεροι δεν τις κατέχουν.

Τι γίνεται στα post μου αν θέλω την υπηρεσία μόνο για μια φορά, θα χαθούν;

answer girl
Όχι δεν θα χαθούν. Οι δημοσιεύσεις που έχουμε ανεβάσει όσο είχε διάρκεια το συμβόλαιο είναι δικά σας να τα χρησιμοποιήσετε ξανά σε μελλοντικές αναρτήσεις. Σας στέλνουμε κάθε μήνα το υλικό που ανεβάσαμε με email.

Άμα δεν έχω επαγγελματικό λογαριασμό social media πως θα γίνει η διαχείριση;

answer girl
Σε περίπτωση που δεν έχετε επαγγελματικούς λογαριασμούς, τους δημιουργούμε εμείς, μααζί με επεξεργασία προφίλ που περιλαμβάνει δημιουργία εξωφύλλου και εικόνα προφίλ και δημιουργία στοιχείων επικοινωνίας – υπηρεσιών.

Γιατί τα πακέτα είναι τρίμηνα και μηνιαία;

answer girl
Για να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα η διαχείριση Social Media χρειάζεται κάποιο χρόνο και στρατηγική. Μέσα σε ένα μήνα είναι πολύ δύσκολο για μια μικρή επιχείρηση να διαφημιστεί όπως πρέπει, γι’ αυτό τα πακέτα μας είναι τρίμηνα.

Άμα θέλω να βάλω πληρωμένη διαφήμιση την αναλαμβάνετε εσείς;

answer girl

Αναλαμβάνουμε εμείς την δημιουργία της ανάρτησης που θέλετε να προωθήσετε, με επεξεργασία για σωστές διαστάσεις και δημιουργία γραφικών. Επειδή το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με πόσες μέρες θέλετε να τρέχει η διαφήμιση, πόσα άτομα θα την δούνε και διάφορα άλλα, συνεννοούμαστε μαζί σας για το budget που θέλετε να επενδύσετε.