Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Προώθηση Social Media

Δημιουργία επαγγελματικών λογαριασμών και προώθηση Social Media, για αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας και προώθηση του brand σας.
Προώθηση Social Media
προωθηση Facebook

Προώθηση Facebook

Δημιουργία επαγγελματικού λογαριασμού

Δημιουργία εξωφύλλου & επεξεργασία πληροφοριών

Με περίπου 2 δις ενεργούς χρήστες κάθε μέρα το πιο δημοφιλές από τα Social Media παραμένει το Facebook. Η δυνατότητες που προσφέρει στην λειτουργία του σαν επαγγελματική σελίδα, είναι πολλές και αρκετά ισχυρές.
Προώθηση instagram

Προώθηση Instagram

Δημιουργία επαγγελματικού λογαριασμού

Επεξεργασία προφίλ & στοιχείων επικοινωνίας

Από την κυκλοφορία του το 2010 μέχρι και σήμερα, το Instagram απέκτησε πολλούς θαυμαστές και χρήστες. Με 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μέρα, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην προώθηση Social Media.

Δημιουργία εξωφύλλου

fb cover
Δημιουργία εντυπωσιακού και επαγγελματικού εξωφύλλου στο Facebook που αναδεικνύει το brand σας με τον καλύτερο τρόπο.

Εντυπωσιακά post

fb post
Αναρτήσεις δυναμικού χαρακτήρα με γραφικά και σύγχρονο Feed, που σίγουρα τραβάνε παραπάνω τους χρήστες.

Δημιουργικά stories

fb stories
Δημιουργία stories με γραφικά η κινούμενα stories που τραβάνε το βλέμμα κάνοντας το προφίλ σας να ξεχωρίζει.

Στοχευμένα hashtags

social hashtags
Χρησιμοποιούμε έξυπνα και στοχευμένα hashtags, που δίνουν μεγαλύτερη προώθηση στην κάθε ανάρτηση.

Πληρωμένη διαφήμιση

social ads
Δημιουργία ανάρτησης ειδικά για ads και δημιουργία πληρωμένης διαφήμισης σε Facebook & Instagram, σε budget που το καθορίζετε εσείς.

Δημιουργία shop

Δημιουργία και σύνδεση του shop σε Facebook & Instagram με προσθήκη προϊόντων, σύνδεση του site την σελίδα του Facebook για εύκολη κοινοποίηση.

Κόστος προώθησης Social Media - Πακέτα τιμών

Επιλέξτε το πακέτο προώθησης Social Media που πιστεύεται σας καλύπτει. Όμορφες αναρτήσεις και stories, φτιαγμένες σε επαγγελματικά λογισμικά προγράμματα για να τραβάτε άμεσα το ενδιαφέρον του κοινού σας.

Starter

Το starter πακέτο προώθησης με 4 αναρτήσεις, ιδανικό για όλους.
100 €
/ μήνα
Περιλαμβάνει:
Κάθε μήνα:
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ

Plus

Ιδανικό πακέτο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις – επαγγελματίες.
420 €
/ 3 μήνες
Περιλαμβάνει:
Κάθε μήνα:

Pro

Pro πακέτο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις – επαγγελματίες.
860 €
/ 6 μήνες
Περιλαμβάνει:
Κάθε μήνα:
Σημείωση: οι τιμές στα πακέτα προώθησης Social Media είναι τελικές (+ΦΠΑ).
workin team

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ SOCIAL MEDIA

Τα Social Media δεν είναι μόνο “ποσταρω μια φωτογραφία και περιμένω likes” αλλά μπορούν να γίνουν ένα πολύ δυνατό εργαλείο για όλες τις επιχειρήσεις με την κατάλληλη χρήση και προώθηση.Τα Social Media είναι ένας προσιτός και αποδοτικός τρόπος διαφήμισης.

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί χρειάζομαι διαχείριση Social Media αφού μπορώ και μόνος/η μου;

answer girl
Εννοείται ότι μπορείτε να την κάνετε και μόνοι σας την διαχείριση, αλλά η δημιουργία post και stories με γραφικά, η εύρεση κατάλληλων hashtags και επεξεργασία κειμένων, οι διαστάσεις των post για κάθε social, οι ώρες δημοσίευσης και απήχησης και πολλά άλλα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην αποδοτική προώθηση, είναι χρονοβόρα εργασία και απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις που οι περισσότεροι δεν τις κατέχουν.

Τι γίνεται στα post μου αν θέλω την υπηρεσία μόνο για μια φορά, θα χαθούν;

answer girl
Όχι δεν θα χαθούν. Οι δημοσιεύσεις που έχουμε ανεβάσει όσο είχε διάρκεια το συμβόλαιο είναι δικά σας να τα χρησιμοποιήσετε ξανά σε μελλοντικές αναρτήσεις. Σας στέλνουμε κάθε μήνα το υλικό που ανεβάσαμε με email.

Άμα δεν έχω επαγγελματικό λογαριασμό social media πως θα γίνει η διαχείριση;

answer girl
Σε περίπτωση που δεν έχετε επαγγελματικούς λογαριασμούς, τους δημιουργούμε εμείς, μαζί με επεξεργασία προφίλ που περιλαμβάνει δημιουργία εξωφύλλου και εικόνα προφίλ και δημιουργία στοιχείων επικοινωνίας – υπηρεσιών.

Θέλω να βάλω πληρωμένη διαφήμιση, την αναλαμβάνετε εσείς;

answer girl
Αναλαμβάνουμε εμείς την δημιουργία της ανάρτησης που θέλετε να προωθήσετε, με επεξεργασία για σωστές διαστάσεις και δημιουργία γραφικών. Επειδή το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με πόσες μέρες θέλετε να τρέχει η διαφήμιση, πόσα άτομα θα την δούνε και διάφορα άλλα, συνεννοούμαστε μαζί σας για το budget που θέλετε να επενδύσετε.

Γιατί τα πακέτα σας περιλαμβάνουν λίγες αναρτήσεις, δεν ανεβάζετε post κάθε μέρα;

answer girl
Πολλοί νομίζουν ότι δημοσιεύοντας 1 post κάθε μέρα και μερικές φορές πολλαπλά post την ημέρα, έχουν μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό τους ανεβάζοντας τους ακόλουθους και τους πιθανούς πελάτες.
Αυτό ισχύει εν μέρη για όσους έχουν 100.000+ βάλε ακόλουθους άλλα στις περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχει αντίθετο αποτέλεσμα. Πρέπει οι αναρτήσεις να είναι λίγες και καλές, γιατί αν δημοσιεύουμε πολύ συχνά θα γίνουμε ενοχλητικοί και οι περισσότεροι θα προσπερνάνε τις αναρτήσεις, γι’ αυτό έχουμε αυτό το όριο στα πακέτα μας.