Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Φιλοξενία ιστοσελίδων & eshop

Φιλοξενία ιστοσελίδων & eshop σε δυνατούς και αξιόπιστους servers για γρήγορη ταχύτητα με υψηλές επιδόσεις,  μαζί με πιστοποιητικό ασφαλείας SSL.
Φιλοξενία ιστοσελίδων
Φιλοξενία με υψηλές επιδόσεις

Φιλοξενία με υψηλές επιδόσεις

Shared hosting σε SSD δίσκους και Semi dedicated φιλοξενία σε NVMe δίσκους για καλύτερες επιδόσεις και υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Πιστοποιητικό SSL

Πιστοποιητικό SSL

Δωρεάν πιστοποιητικό ασφαλείας SSL για την ασφάλεια και την σιγουριά των δεδομένων των πελατών σας (προσωπικά στοιχεία, κωδικοί κτλπ).
Email

Email

Δημιουργία λογαριασμών email με την κατάληξη του domain σας (info@, contact@, sales@ κτλπ) σε POP3 ή IMAP και σύνδεση στην συσκευή σας & διαχείριση σε webmail.
Απεριόριστο traffic

Απεριόριστο traffic

Απεριόριστο traffic και εγγύηση server uptime 99,99% για να είστε σίγουροι ότι το site σας θα δουλεύει απροβλημάτιστα και χωρίς διακοπές.

Αυτόματα backup

Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας (backup) καθημερινά, για διαθέσιμα αντίγραφα και επαναφορά των αρχείων σας ανά πάσα στιγμή.
Ενημερώσεις & αναβαθμίσεις

Ενημερώσεις & αναβαθμίσεις

Όλες οι ενημερώσεις και αναβαθμίσεις με έλεγχο καλής λειτουργίας και συμβατότητας, με άμεση διόρθωση σε περίπτωση σφαλμάτων.

Κόστος φιλοξενίας ιστοσελίδων - Πακέτα τιμών

Η καλή ιστοσελίδα χρειάζεται και σωστή φιλοξενία. Η ποιοτική φιλοξενία ιστοσελίδων άλλωστε είναι ένα από τα κριτήρια για καλύτερη κατάταξη SEO. Φροντίζουμε με τα κατάλληλα πακέτα φιλοξενίας να καλύπτουμε τις ανάγκες σας.

Basic

Πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδας σε shared hosting με 2 GB χώρο
80 €
/ χρόνο
Χαρακτηριστικά:
Περιλαμβάνει:
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ

Pro

Πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδας με ενισχυμένη απόδοση με 5 GB χώρο
160 €
/ χρόνο
Χαρακτηριστικά:
Περιλαμβάνει:

Ultra

Πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδας με ενισχυμένη απόδοση με 10 GB χώρο
240 €
/ χρόνο
Χαρακτηριστικά:
Περιλαμβάνει:

Κόστος φιλοξενίας eshop - Πακέτα τιμών

Τα eshop έχουν αυξημένες απαιτήσεις από τις απλές ιστοσελίδες και σε θέματα χώρου αλλά και σε θέματα ταχύτητας φόρτωσης λόγω πολλών προϊόντων. Η κατάλληλη φιλοξενία eshop θα κάνει το eshop σας να πετάει στο θέμα απόδοσης.

Basic

Πακέτο φιλοξενίας eshop σε shared hosting με 5 GB χώρο
120 €
/ χρόνο
Χαρακτηριστικά:
Περιλαμβάνει:
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ

Pro

Πακέτο φιλοξενίας eshop με ενισχυμένη απόδοση με 10 GB χώρο
240 €
/ χρόνο
Χαρακτηριστικά:
Περιλαμβάνει:

Ultra

Πακέτο φιλοξενίας eshop με ενισχυμένη απόδοση με 20 GB χώρο
400 €
/ χρόνο
Χαρακτηριστικά:
Περιλαμβάνει:
Σημείωση: οι τιμές σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας είναι τελικές (+ΦΠΑ).
workin team

ΓΡΗΓΟΡΗ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Προσφέρουμε ποιοτική και ασφαλής φιλοξενία ιστοσελίδων και eshop σε γρήγορους SSD & NVMe δίσκους, για καλύτερη και ενισχυμένη απόδοση.

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η διαφορά του shared hosting με το semi dedicated hosting;

answer boy
Η φιλοξενία ιστοσελίδας σε semi dedicated  διαθέτει περισσότερους πόρους και λιγότερους χρήστες από τo shared hosting με αποτέλεσμα καλύτερη επίδοση του site σε θέμα ταχύτητας και υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Τα πακέτα φιλοξενίας semi dedicated είναι σε NVMe δίσκους και γίνονται 3 αυτόματα backup καθημερινά. Με λίγα λόγια το semi dedicated hosting είναι για ιστοσελίδες & eshop με απαιτήσεις, οπότε αν θέλετε το καλύτερο, επιλέγετε τα πακέτα semi dedicated.

Γιατί είναι καλύτερη η φιλοξενία σε NVMe δίσκους;

answer boy
Οι NVMe δίσκοι είναι η εξέλιξη στην τεχνολογία των SSD δίσκων παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης, με αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση του site σας από την πλευρά του server.

Το πακέτο καλύπτει τον χώρο και του email σε IMAP και της ιστοσελίδας/eshop;

answer boy
Ναι το πακέτο καλύπτει τον συνολικό χώρο. Στα πακέτα shared hosting ο χώρος του IMAP email είναι 1gb στα πακέτα με semi dedicated ο χώρος είναι πάνω από 1gb (ανάλογα με το πακέτο που επιλέγετε).

Μπορώ να συνδέσω το email μου σαν POP3;

answer boy
Το IMAP είναι το πιο σύγχρονο και πιο χρησιμοποιημένο πρωτόκολλο δίνοντας σας την δυνατότητα να βλέπετε τα email σε όλες τις συσκευές. Αν όμως επιθυμείτε την σύνδεση email ιστοσελίδας ως POP3 για να έχετε τα email αποθηκευμένα στην συσκευή σας και όχι στον server, μπορείτε να το κάνετε κανονικά.