Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Email Marketing

Δημιουργία προωθητικής καμπάνιας email marketing με σχεδιασμό προτύπων για Newsletter,  προσθήκη των επαφών και αποστολή της καμπάνιας.
Email Marketing
Δημιουργία λογαριασμού newsletter

Πλατφόρμα της επιλογής σας

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργία φόρμας εγγραφής

Δημιουργία λογαριασμού του newsletter σε πλατφόρμα της επιλογής σας και δημιουργία φόρμας εγγραφής στην ιστοσελίδα ή το eshop σας.
template newsletter

Δημιουργία template

Σχεδιασμός του newsletter template

Κειμενογράφηση και δημιουργία γραφικών

Σύγχρονη και μινιμαλ σχεδίαση του θέματος για το newsletter με κείμενα που επιθυμείτε και δημιουργία εικόνων & εικονιδίων με τα στοιχεία επικοινωνίας.
λίστες συνδρομητών

Βελτιστοποίηση λίστας

Εισαγωγή συνδρομητών από λίστα csv

Επαλήθευση των email

Εισαγωγή των συνδρομητών από λίστες αν έχετε και επαλήθευση ότι τα email είναι έγκυρα για αποφυγή ποσοστού εγκατάλειψης (bounce rate).
αποστολη newsletter

Αποστολή καμπάνιας newsletter

Δημιουργία στρατηγικού πλάνου

Αποστολή της καμπάνιας

Δημιουργία του μηναίου πλάνου για την αποστολή της καμπάνιας newsletter σε ημέρες και ώρες που θα φέρουν υψηλό ποσοστό κλικ και αναφορά στατιστικών.

Κόστος email marketing - Πακέτα τιμών

Επιλέξτε το πακέτο email marketing που πιστεύεται σας καλύπτει. Δημιουργία της καμπάνιας με σύγχρονη σχεδίαση template για αύξηση των επισκεπτών.

Basic

Το βασικό πακέτο email marketing με 1 αποστολή newsletter το μήνα.
50 €
/ μήνα
Χαρακτηριστικά:
Κάθε μήνα:
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ

Plus

Το plus πακέτο email marketing με 2 αποστολές newsletter το μήνα.
240 €
/ 3 μήνες
Περιλαμβάνει:
Κάθε μήνα:

Pro

Το pro πακέτο email marketing με 3 αποστολές newsletter το μήνα.
520 €
/ 6 μήνες
Περιλαμβάνει:
Κάθε μήνα:
Σημείωση: οι τιμές στα πακέτα email marketing είναι τελικές (+ΦΠΑ).
workin team

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Το email marketing είναι από τους πιο αποδοτικούς τρόπους προώθησης αν χρησιμοποιηθεί σωστά. Φροντίζουμε για δημιουργία & αποστολή της καμπάνιας με σύγχρονο template και κειμενογράφηση.

Συχνές ερωτήσεις

Ποια πλατφόρμα newsletter προτείνεται;

answer girl
Η πλατφόρμες newsletter έχουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους και στο budget και στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ανάλογα με τις ανάγκες, τους συνδρομητές και το budget σας, επιλέγετε και την πλατφόρμα. Όλες οι γνωστές πλατφόρμες είναι εμπιστοσύνης, προσφέρουν δυνατότητα για σχεδίαση του template, έχουν στατιστικά αναφορών και είναι βελτιστοποιημένες με πολλές πιθανότητες το newsletter να μην καταλήγει στα spam.

Έχω λίγους συνδρομητές, δεν υπάρχει κάποια δωρεάν έκδοση στις πλατφόρμες newsletter;

answer girl
Η πλατφόρμα Mailchimp είναι ίσως η πιο γνωστή στο χώρο αλλά η δωρεάν έκδοση είναι μέχρι 500 συνδρομητές. Η πλατφόρμα Mailpoet προσφέρει διαχείριση και δημιουργία της καμπάνιας απευθείας από το site και μέχρι 1000 συνδρομητές στην δωρεάν έκδοση. Η πλατφόρμα Sender έχει μέχρι 2500 συνδρομητές στην δωρεάν έκδοση. Η πλατφόρμα Sendinblue έχει απεριόριστους συνδρομητές αλλά όριο τα 300 email την ημέρα.

Δεν έχω καθόλου συνδρομητές, να αγοράσω μια λίστα online;

answer girl
Κατηγορηματικά όχι. Εκτός του ότι οι λίστες αυτές δεν είναι αξιόπιστες, δηλαδή τα email μπορεί να μην είναι όλα έγκυρα και να έχετε υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης, μπορείτε να βρεθείτε και με νομικά προβλήματα αν στέλνετε newsletter χωρίς την εγγραφή και έγκριση του χρήστη.
Αν δεν έχετε καθόλου η έχετε πολύ λίγους συνδρομητές, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πλάνο για την αύξηση τους μέσω της φόρμας εγγραφής, π.χ. κάντε εγγραφή για δωρεάν πρώτη αποστολή, έκπτωση με την εγγραφή σας, δωρεάν e-book κτλπ. Είναι ο σωστός και νόμιμος τρόπος απόκτησης και αύξησης συνδρομητών για το newsletter.