Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Κατασκευή ιστοσελίδας – Χαλαζιακά Δάπεδα

Κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας για εταιρεία που ασχολείται με τοποθέτηση δαπέδων χαλαζιακής άμμου σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
xalaziaka-dapeda

Χαλαζιακά Δάπεδα

Εταιρεία που ασχολείται με τοποθέτηση δαπέδων χαλαζιακής άμμου σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Πλήρης ανανέωση του χώρου σε προσιτές τιμές από μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στο χώρο.
Η ιστοσελίδα xalaziaka-dapeda.gr δημιουργήθηκε με σκοπό την παρουσίαση των έργων της εταιρείας και να παρέχει στους χρήστες αναλυτικές πληροφορίες για τα χαλαζιακά δάπεδα.
xal dap all

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Η κατασκευή της ιστοσελίδας xalaziaka-dapeda.gr έγινε στην πλατφόρμα WordPress με την Alizoti Web Solutions να αναλαμβάνει την κατασκευή της ιστοσελίδας εξολοκλήρου από την αρχή.
  • Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική one-page ιστοσελίδα
  • Είδος Ιστοσελίδας: Επαγγελματική ιστοσελίδα υπηρεσιών
  • Πλατφόρμα site: WordPress
Χρησιμοποιήθηκαν όλες οι νεότερες τεχνολογίες και επιλεγμένα πρόσθετα του WordPress για βέλτιστη εμπειρία χρήστη και γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας.

Φτιαγμένο με την κάθε λεπτομέρεια

Τα χαλαζιακά δάπεδα είναι ένα μονοσέλιδο website φτιαγμένο με την κάθε λεπτομέρεια σε παλέτα χρωμάτων, γραμματοσειράς & σύγχρονου design. Εύκολο στην πλοήγηση και στην ανάγνωση με μενού ειδικό για μονοσέλιδα.
xalapanorama
xaladetas

Υπηρεσίες στην ιστοσελίδα

Στην κατασκευή της ιστοσελίδας xalaziaka-dapeda.gr έγιναν οι παρακάτω υπηρεσίες:

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Pinterest

Περισσότερα έργα