Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Κατασκευή eshop – tel4you

Κατασκευή eshop για την εταιρεία Tel4you, που δραστηριοποιείται στο εμπόριο και την πώληση προϊόντων τεχνολογίας και επικοινωνίας.
tel4youhero

tel4you

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της τεχνολογίας, βρείτε και αγοράστε αυτό που θέλετε σε μια μεγάλη γκάμα κινητής τηλεφωνίας, μεταχειρισμένων και αξεσουάρ στο ηλεκτρονικό κατάστημα του tel4you.

Το tel4you.gr σχεδιάστηκε με σκοπό την εύκολη και άμεση αγορά του προϊόντος από τον χρήστη με ένα κλικ. Η διαδικασία είναι πανεύκολη και υπάρχει δυνατότητα αγοράς χωρίς υποχρεωτική εγγραφή χρήστη.
tel4you all

Χαρακτηριστικά eshop

Η κατασκευή του eshop tel4you.gr έγινε στην πλατφόρμα WordPress (WooCommerce) με την Alizoti Web Solutions να αναλαμβάνει την κατασκευή του eshop εξολοκλήρου από την αρχή.
  • Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα
  • Είδος Ιστοσελίδας: Ηλεκτρονικό Κατάστημα (eshop)
  • Πλατφόρμα site: WordPress (WooCommerce)
Χρησιμοποιήθηκαν όλες οι νεότερες τεχνολογίες και επιλεγμένα πρόσθετα του WordPress και του WooCommerce για βέλτιστη εμπειρία χρήστη και γρήγορη φόρτωση του eshop.

Απλότητα & χρηστικότητα

Με εύκολη πλοήγηση σε όλες τις συσκευές, εύχρηστο μενού με την αναζήτηση σε εμφανές σημείο, ευκρινείς εικόνες προϊόντων, φίλτρα σε εμφανή θέση, αναλυτική περιγραφή προϊόντων και πίνακα με τα χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος ξεχωριστά το tel4you εντυπωσιάζει με την απλότητα αλλά ταυτόχρονα και την χρηστικότητα του.
telse
tel4you detas

Υπηρεσίες στο eshop

Στην κατασκευή του eshop douridaslab.gr έγιναν οι παρακάτω υπηρεσίες:

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Pinterest

Περισσότερα έργα