Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Κατασκευή ιστοσελίδας – Smalto Solutions

Κατασκευή δυναμικής επαγγελματικής ιστοσελίδας για την εταιρεία Smalto Solutions. Σύγχρονη σχεδίαση που εντυπωσιάζει καθώς ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.
smaltohero

Smalto Solutions

Η Smalto Solutions είναι μια κυρίαρχη εταιρεία στο χώρο της επισμάλτωσης – ανανέωσης μπάνιου, προσφέροντας τις καλύτερες και οικονομικότερες υπηρεσίες της αγοράς στην επισμάλτωση μπανιέρας και στους χώρους υγιεινής.
Η ιστοσελίδα epismaltosh.gr δημιουργήθηκε με σκοπό την παρουσίαση των έργων της εταιρείας και να παρέχει στους χρήστες αναλυτικές πληροφορίες για κάθε υπηρεσία.
smalto all
epismasquar

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Η κατασκευή της ιστοσελίδας epismaltosh.gr έγινε στην πλατφόρμα WordPress, με την Alizoti Web Solutions να αναλαμβάνει την κατασκευή της ιστοσελίδας εξολοκλήρου από την αρχή.
  • Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα
  • Είδος Ιστοσελίδας: Επαγγελματική ιστοσελίδα υπηρεσιών
  • Πλατφόρμα site: WordPress
Χρησιμοποιήθηκαν όλες οι νεότερες τεχνολογίες και επιλεγμένα πρόσθετα του WordPress για βέλτιστη εμπειρία χρήστη και γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας.

Aποτέλεσμα υψηλής αισθητικής

Οι εικόνες και οι εικονογραφήσεις στο epismaltosh.gr ,έχουν επεξεργαστεί για ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
Η παλέτα χρωμάτων και οι γραμματοσειρές είναι επιλεγμένα προσεκτικά για να ταιριάξουν αρμονικά με το θέμα, για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που δίνει μια φρεσκάδα στον χώρο του web design.
episma panor
epismaltosh detas

Υπηρεσίες στην ιστοσελίδα

Στην κατασκευή της ιστοσελίδας epismaltosh.gr έγιναν οι παρακάτω υπηρεσίες:

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Pinterest

Περισσότερα έργα