Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Κατασκευή ιστοσελίδας – ΜΠΙΝΤΟΣ – ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας για την εταιρεία ΜΠΙΝΤΟΣ – ΜΟΝΩΣΕΙΣ. Εντυπωσιακός σχεδιασμός που σε τραβάει απο την πρώτη ματιά.
bidhir

ΜΠΙΝΤΟΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Η εταιρεία Μπίντος – Μονώσεις, με πολυετή εμπειρία στις εργολαβίες μονώσεων κτιρίων, προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στις μονώσεις ταρατσών – στεγανοποιήσεις,  χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα συστήματα.
Η ιστοσελίδα monosisbintos.gr δημιουργήθηκε με σκοπό την παρουσίαση των έργων της εταιρείας και να παρέχει στους χρήστες αναλυτικές πληροφορίες για κάθε υπηρεσία.
bidos all
bidopanorama

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Η κατασκευή της ιστοσελίδας monosisbintos.gr έγινε στην πλατφόρμα WordPress με την Alizoti Web Solutions να αναλαμβάνει την κατασκευή της ιστοσελίδας εξολοκλήρου από την αρχή.
  • Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα
  • Είδος Ιστοσελίδας: Επαγγελματική ιστοσελίδα υπηρεσιών
  • Πλατφόρμα site: WordPress
Χρησιμοποιήθηκαν όλες οι νεότερες τεχνολογίες και επιλεγμένα πρόσθετα του WordPress για βέλτιστη εμπειρία χρήστη και γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας.

Εύκολο και απλό στην πλοήγηση

Σχεδιασμός που σε τραβάει από την πρώτη στιγμή με την επιλογή χρωμάτων και την κατάλληλη επεξεργασία των εικόνων.
Εύκολο και απλό στην πλοήγηση, με λεπτομέρειες και εικόνες σχετικά με την κάθε υπηρεσία για να είναι κατανοητό από όλους, το site της εταιρείας ΜΠΙΝΤΟΣ – ΜΟΝΩΣΕΙΣ, σε καλεί να το εξερευνήσεις.
bidolas
bido

Υπηρεσίες στην ιστοσελίδα

Στην κατασκευή της ιστοσελίδας monosisbintos.gr έγιναν οι παρακάτω υπηρεσίες:

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Pinterest

Περισσότερα έργα